Widevine Video Optimizer plugin installeren voor Microsoft Explorer

Hoe kan ik de Widevine Video Optimizer plugin installeren voor Microsoft Explorer?

Om gebruik te maken van Online tv-kijken moet u de Widevine Video Optimizer plugin installeren. Dit programma kunt u gratis downloaden. Voor de installatie kunt u onderstaande instructies volgen:

Als u voor het eerst gebruik maakt van Online tv-kijken ziet u onderstaande melding.

1. Klik op [Get Video Optimizer].

Horizon TV

2. Klik op de knop [Instal Now!].

Horizon TV

3. U ziet nu de voortgang van de installatie.

Horizon TV

4. Als het programma is geïnstalleerd dan ziet u de volgende mededeling:

Horizon TV

5. Klik op [Nu opnieuw opstarten].

Bijgewerkt 22/10/2013 02:16 VM