Benodigdheden Online tv-kijken

Wat heb ik nodig voor Online tv-kijken?

Online tv-kijken is beschikbaar voor alle abonnees* binnen Nederland. Het is afhankelijk van uw televisieabonnement tot welke televisiezenders u toegang heeft. Ook heeft u een inlog nodig voor Mijn UPC. Verder moet u Flash en Microsoft Silverlight installeren om online tv te kijken op uw pc of laptop.

Mijn UPC
U heeft voor Online tv-kijken een inlog nodig voor Mijn UPC om gebruik te maken van alle gemakken. Als u nog geen Mijn UPC inlog heeft, dan kunt u zich direct registreren voor Mijn UPC.

Flash
Om deze dienst te gebruiken op uw pc of laptop moet u ook Flash installeren. Dit wordt automatisch aan u aangeboden als u de dienst gaat gebruiken.

Silverlight
Om deze dienst te gebruiken op uw pc of laptop moet u ook Microsoft Silverlight installeren. Dit wordt automatisch aan u aangeboden als u de dienst gaat gebruiken.

*De volgende abonnees kunnen (nog) geen gebruik maken van Online tv-kijken:

• Nieuwe UPC-abonnees kunnen niet direct gebruikmaken van Online tv-kijken, omdat het televisieabonnement en inloggegevens voor Mijn UPC eerst geactiveerd moeten worden in onze systemen. Dit duurt maximaal 24 uur.
Bijgewerkt 11/09/2014 04:04 VM